Afrona Dika fotografohet me barkun e rrumbullakosur dhe flet për shtatzëninë

Afrona Dika ka publikuar së fundmi në profilin e saj të Instagramit një foto ku shihet me barkun e rrumbullakosur, me disa kilogramë më shumë që i kanë dhënë një nur tjetër. Por a është kjo për shkak të një shtatzënie të mundshme?

Po të mos ishte për përshkrimin që Afrona i ka vendosur fotos, të gjithë kështu do mendonim, por ajo i ka frenuar aludimet për shtatzëni, ende pa dalë në sipërfaqe. Afrona ka sqaruar se nuk është shtatzënë, thjesht ka shtuar disa kilogramë më shumë.

Kujtojmë që në muajin shtator, ajo dhe Blero kurorëzuan me martesë dashurinë e tyre në plazhin e Shëngjinit.