‘Dora e Zotit’, ura që po habit gjithë botën

“Dora e Zotit” , quhet njëra ndër urat më të frekuentuara në botë e që gjendet në shtetin e Vietnamit. Kjo urë e cila është rreth 900 metra e lartë ka pamjen e duarve e ku në prapavijë gjendet mali.

E njohur si Ura e Arit, ajo qëndron 1 mijë e 400 metra mbi nivelin e kodrave Ba Na, duke u ofruar vizitorëve pamje të mahnitshme të fshatit. Edhe pse dy duart duken se janë prej guri, ato në fakt nuk janë.

Kjo urë padyshim i jep këtij vendi një pamje mahnitëse dhe po kjo gjë tërheq shumë vizitorë.