E FUNDIT/ Rama jep njoftimin e rëndësishëm për fundjavën

Kryeministri Rama njoftoi sot përmes Facebook se pavarësisht hapjes më 1 Qershor kjo fundjavë i gjen përsëri të izoluar njerëzit.

Ai tha se dalja nga zonat e kuqe do të jetë e ndaluar deri të hënën.

STATUSI
JA SESI DO HAPEMI NGA 1 QERSHORI DHE ÇFARË MBETET ENDE MBYLLUR NË NORMALITETIN E RI

?? KJO FUNDJAVË DO TË JETË E LIRË PËR QYTETARËT DHE BIZNESET HAPUR, PËRFSHIRË EDHE LOKALET (JASHTË) APO PLAZHET VETËM PËR BANORËT E QYTETEVE BREGDETARE, NDËRSA DALJA NGA ZONAT E KUQE E NDALUAR DERI TË HËNËN?