Gruaja boshnjake tregon recetën që e ndihmoi të shërohet nga kan ceri

Një grua e cila pretendon se kishte vuajtur nga kan.ceri, e ka publikuar në një portal, recetën e një ilaçi popullor, për të cilin thotë se i ka ndihmuar të shërohet nga kan.ceri.

Gruaja boshnjake ka treguar recetën që e ndihmoi të shërohet nga kan.ceri. Receta përbëhet nga xhenxhefil dhe mjaltë, e cila ka arritur që pa dhimbje ta kthejë atë në jetë.

Gruaja ka pasur kan.cer të gjëndrave endokrine, dhe nëpër aparate ishte për rreth 20 ditë. Ajo më vonë arriti të shërohet pa kirurgji dhe kimoterapi, dhe tani thotë se është me shëndet të mirë.

Për përgatitjen e këtij ilaçi kërkohen dy rrënjë të mëdha xhenxhefil. Xhenxhefili i copëtuar duhet të përzihet me një kile mjaltë shtëpie, Pas përzierjes do të duhet të konsumohet 3-4 herë në ditë nga një lugë ushqimi.

Por duhet pasur parasysh se luga duhet të jetë e plastikës ose drurit, e në asnjë formë e metalit ose qeramikës. Efekti i parë që do ta ndjeni, do të vijë pas dy apo tre ditësh.