Kjo është dhurata simbolike që ia bëri Remzia mbesës

Remzie Osmani është këngëtare shumë e dalluar për zërin e saj dhe ëmbëlsinë e pozitivitetin që e shpërndan tek të gjithë.

Duke u munduar të sjellë hite të mëdha në skenën muzikore, ajo bashkë me vëllaun e saj Nexhatin arritën te fitojnë famë të madhe në çdo vend ku ka shqiptar, shkruan “Kosovarja”.

Para disa muajve ajo fitoj epitetin gjyshe për herë të parë dhe u shpreh se ishte tejet e lumtur për këtë ndjesi.