Mrekullia/ Binjakët e parë të lindur me ngjyrë të ndryshme, Ja si duken ata tani si 21 vjeçar

Kur një grua mëson se është shtatzënë me binjakë, shumë pyetje lindin pothuajse menjëherë në kokën e saj. “A do të jenë ata të të njëjtit gjini? “,” A do të jenë të shëndetshëm të dy? “,” Cfare ngjyre do të jenë sytë e tyre? “A do të duken njësoj?” », Etj. Duke folur për ngjashmëri, një nënë nuk ishte larg nga dyshimi se 21 vjet më parë, ajo do të lindte binjakë të tillë të veçantë …

Në të vërtetë, 21 vjet më parë, Donna Douglas lindi dy binjakë shumë të shëndetshëm. Vetëm se, këta nuk ishin njësoj.

Lindur në të njëjtën ditë disa minuta larg, binjakët Lucy dhe Maria nuk kishin të njëjtën ngjyrë të lëkurës. “Unë u frikësova shumë kur mamaja i solli pranë meje për t’i parë menjëherë pas lindjes. Unë nuk e kuptova se si një gjë e tillë ishte e mundur, “dëshmoi Whitney për mediat angleze më shumë se njëzet vjet më parë …

Ndërsa njëri lindi i bardhë me sy blu, tjetri lindi kafe me sy kafe. Një ndryshim i dukshëm në ngjyrën e cila mund të shpjegohet me faktin se prindërit ishin vetë një çift Métis. “Unë kam lindur nga një nënë e bardhë dhe një baba nga Xhamajka vetë”, tha Whitney. Dhe për të shtuar: “Dhe burri im është i bardhë! Fëmijët tanë kanë lindur të gjithë Métis, fëmijët tanë më të vegjël (binjakët) janë të vetmit që kanë lindur me një ndryshim të tillë ngjyre. ”