Ndërtimi i kësaj shtëpie habiti rrjetin, ka një gabim të madh në ndërtim, a mund ta gjeni?

Interneti është mbushur me fotografi të ndryshme dhe storje. Por, disa fotografi të shpërndara nga përdorues të internetit shpesh kanë diçka të fshehur prapa.

Një fotografi e publikuar kohët e fundit në Facebook është bërë hit në mesin e përdoruesve të huaj, për arsye se në atë fotografi ka diçka që nuk shkon.

Fotografia shfaqë një shtëpi e cila siç duket ka një gabim të madh përpara, transmeton Gazeta Express.

Kjo shtëpi ka kapur vëmendjen e shumë përdoruesve të cilët po interesohen ta gjejnë gabimin tek ajo.

Shikojeni fotografinë mirë dhe mundohuni ta gjeni gabimin:

A e gjetët? Nëse jo, përgjigja është shumë e thjeshtë. Rruga e ndërtuar për veturë në fakt nuk të dërgon fare tek garazha, ajo është lënë larg garazhës.

Shumica e njerëzve e dinë se rruga e tillë supozohet t’ju dërgojë tek garazha, kështu që të mund ta futni veturën brenda, por në këtë rast, ndërtuesit siç duket harruan ta lidhnin rrugën me garazh.