Nga e pastrehë u bë milionere, kjo është 26-vjeçarja që u bë e pasur duke fjetur me ”babushat”

Disa kohë më parë 26-vjeçarja amerikane Jeanemarie Almulla ishte e pastrehë, kurse tani ajo jeton në luks të shfrenuar falë burrave të mëdhenj në moshë me të cilët ajo kryen marrëdhënie intime në këmbim të dhuratave të shtrenjta dhe parave.

Deri më tani 26-vjeçarja ka marrë dhurata në vlerën e më shumë se 500 000 dollarëve. Midis këtyre dhuratave përfshihen diamantë, ora Rolex, çanta të shtrenjta dhe pushime në vende përrallore.

Burrat me të cilët ajo fle dhe i japin dhurata ajo i quan “babushat”. Ajo i njeh ata “online” dhe ka filluar ta bëjë këtë gjë që në vitin 2014.