Vendosni një pjesë të hudhrës në lëkurë, do mahniteni nga përfitimet

Hudhra është ilaçi më i mirë që nuk do ta gjeni në mjekësinë shkencore.

Ajo mund të mbrojë trupin tonë nga bakteret, viruset dhe infeksionet, dhe ka efektin më të mirë nëse konsumohet në mëngjes me stomak bosh

Përmban vitamina A, B1, B2 dhe C, minerale, aminoacide, vajra esencialë, yndyra bimore, enzima, hekur, jod, kalcium, kalcium, kalium, selen dhe fosfor.

Padyshim që ekziston një mënyrë tjetër se si t’i përdorni hudhrat për të përmirësuar shëndetin tuaj, dhe nuk ka të bëjë me përdorimin oral.

Ndani ato në copëza dhe ngjiteni në lëkurë, më saktësisht, në zonën në trupin tuaj ku ndodhen lythat e shkaktuara nga virusi HPV.