Videoja që çmendi serbët, Silverster Stalone bën shqiponjën live në emision (VIDEO)

Aktori me famë botërore, Silvester Stalone, në një “talk show”, ka bërë me duar shqiponjën e flamurit shqiptarë, për të pershendetur miq e tij, shqiptarë në Itali (Arbëreshët)

Ai në emision pytet se a i nje shqiptarët ai përgjigjet me shqiponjë shrype rekkklamemen shiko pamjet si,e bën shqiponjen në emision.

Unë kam shumë respekt për shqiptarët. Janë një popull i madhe dhe prej mijëra vjetësh në Ballkan.